sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Huorttahuone tekstiin liittyen.

Poistin aiemman tekstini liittyen siihen että hurttahuone lopetti blogiportaali toimintansa.
teksti käsitteli sitä kuinka koen että hurttahuone syytti bloggaajiaan sähköpostitse portaalin lopettamisesta jne. Kerroin tekstisä hyvin selkeästi oman mielipiteen siitä miten portaalin bloggaajat eivät ole mielestäni vastuussa portaalin loppumisesta.

Teksini kuitenkin suututti muutamaa anonyymiä niin kovasti että päätin kaikkien mielenrauhaksi tekstin poistaa. Luultavasti olen kyseisten henkilöiden mielestä julma ihminen joka ei arvostanut HH:n toimintaa lainkaan vaikka näin ei ole.

Oli miten oli, meidän blogi jatkaa toimintaansa entiseen tapaansa, mutta ei hurttahuoneen alaisena.

8 kommenttia:

  1. Mm, en ehtiny lukea edellistä tekstiä, mutta olen todellakin sitä mieltä, että sinun ei ole varaa valittaa ja kerätä sääliä. Hurttahuoneen toimituksen väki on tehnyt mahtavaa työtä! Kannattaisi olla kiitollinen, että pääsit edes mukaan. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän tässä mistään säälin keräämisestä ole kyse. Olen samaa mieltä että Hurttahuoneen toimitus on tehnyt mahtavaa työtä. Olen kiitollinen että sain olla mukana bloggaajana. Koen silti itseni oikeutetuksi kertomaan mielipiteeni asiasta.

      Poista
  2. Minäkään en ehtinyt sitä edellistä tekstiä lukea, mutta kuulostaa kyllä hieman kurjalta toiminnalta syyttää bloggaajia portaalin lopettamista? Vaikka portaali kokoaakin pinkan blogeja "saman katon alle", portaali on kuitenkin yleensä erillinen varsin itsenäisesti toimiva sivusto juttuineen päivineen, ja siitä sisällöntuottamisesta vastaa tyypillisesti nimenomaan portaalin ylläpito.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä että bloggaajat eivät ole vastuussa portaalin toimivuudesta. Mutta saimme ilmeisesti hurttahuoneen kanssa tästä aiheutuneen sotkun selvitetyksi ja pyritään olemaan nyt sujut. vaikka pattiin ottaa kyllä edelleen. :D

      Poista
  3. En itsekään ehtinyt edellistä tekstiä lukemaan, mutta pakko sanoa, että vähän särähti omaankin korvaan bloggaajien syyttäminen portaalin lopettamisesta. Ymmärrän, että meidän aktiivisuus vaikuttaa jonkin verran, mutta että kokonaan. Jotenkin tuntuu, että sillä harrastuspäivällä oli myös osuutta asiaan.

    Tosin itse olin kiinnostunut osallistumaan tapahtumaan, mutta laji ei kiinnostanut, saatika ollut sellainen joka takia olisin ajanut monta tuntia. Tokokoulutus tms olisi ollut paljon kiinnostavampi ja tod.näk vetänyt väkeä enemmän ja tämän heille myös sanoin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläni oli kans vähän samaa vikaa että koulutuksen laji ei olisi voinut vähempää kiinnostaa, saatika että olisin maksanut 2h koulutukseen pääsemisestä 300e ( junat edes takaisin ja yö hotellissa).

      Poista
  4. Laitoin sulle sähköpostia :)

    VastaaPoista