lauantai 5. maaliskuuta 2016

Hiihtoloma ja mökkeilyä


Ollaan nyt otettu vaan rennosti hetken aikaa reesaamatta blogista sen enempää. Päästiin vähän mökilläkin käymään. Tottehan oli koko reissun aivan ekstaaseissa kun sai juosta niin paljon omalla tontilla kun jaloista vaan lähti. Kaupunki alueella kun ei irti pito mahdollisuuksia ihan samalla tavalla ole. Oli tosi jees olla mökillä kaukana kaupungista. Hyvää ruokaa, takan lämpö ja hienot maisemat. Kotiuduttiin mökiltä tossa torstaina ja nyt ollaan taas normaali arjessa mukana.

Viime postaus käsitteli sitä kuinka meidän pentu hommat meni vähän reisille. Kirjotin tekstin samana päivänä kun meidän kasvattaja ilmoitti että pentuja on syntynyt vain yksi narttu. Yksi narttu. Olin todella harmissani tästä, sillä meille olisi tulossa uros. Siispä tämä pentu ei ollut se meidän pentu. Onneksi kuitenkin emällä ja tällä pennulla on kaikki hyvin, se on tärkeintä.
Juttelin kasvattajan kanssa hieman tulevista pentueista jne. Päädyimme siihen tulokseen että minut  ns. ohjattiin toiselle kasvattajalle. Juttelin tämän uuden kasvattajan kanssa siitä mitä koiralta haluan ja mitä minulla on sille tarjota jne. Soittelimme myös jutellaksemme hieman syvemmin.
Tästä on nyt päälle kuukausi. Nyt tilanne on se, että me lähdemme hakemaan lauman vahvistusta ensi viikonloppuna. Voitteko kuvitella? Olemme haaveilleet tästä koirasta jo usean vuoden ajan ja yrittäneet vain löytää sitä sopivaa yhdistelmää. Vihdoin tämä oikeasti tapahtuu!

Saa nähdä miten Totte reagoi tulokkaaseen. Yleensä Totte on todella kiinnostunut pennuista ja tahtoisi vain pusutella. Mutta entäs sitten kun pentu tuleekin taloon jäädäkseen? Saas nähdä. Pidän teidät ehdottomasti ajantasalla!

Miten teillä ollaan reagoitu uuteen tulokkaaseen?

6 kommenttia:

  1. Eikä, ihanaa! Minkä rotuinen hauva teille on tulossa? <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rotu on vielä salaisuus! Mutta jotain hieman kookkaampaa on luvassa. :)

      Poista
  2. Minun vanhempi koira oli alkuun järjettömän mustasukkainen pennun saamasta huomiosta. Vanhempi mökötti ja käyttäytyi alkuun tosi rumasti pentua kohtaan, mutta ajan kanssa hyväksyi ja nykyään ovat kuin paita ja peppu :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi ei :D Totte on kyllä kans niin mamman poika että voi aluksi ottaa vähän päähän jakaa mamman huomio. :D

      Poista
  3. Tosca kuulemma vihaa pentuja... Ei ole omakohtaista kokemusta vielä, mutta edellinen omistaja on näin kertonut. Toisaalta, eipä se ole muista aikuisistakaan koirista oikein tykännyt, mitä ollaan tähän mennessä tavattu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih. Meillä Totte on kyllä Tottunut muihin koiriin ja pennutkaan eivät tuota ongelmaa. :)

      Poista