sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Puistossa rymyämässä

Koirapuistossa käyminen on meille rutiininomainen tapa. Käydään miltein päivittäin puistossa moikaamassa muita koiria. Puistoilu on koiralle niin hyvä "harrastus". Siellä koira saa tavata lajitovereita ja nähdä erilaisia persoonia ja tutustua niihin.

Kun Totte muutti meille noin vuosi sitten, ei herra liputtanut ollenkaan koirapuistolle. Sinne meneminen oli inhottavaa. Kaikki ne vieraat koirat ja kun Totte ei osannut oikein edes olla muiden koirien kanssa tekemisissä. Totte oli todella jännittyneen oloinen ja kinnasi vaan minun jaloissani kokoajan. Nykyään Totte kuitenkin on jo aivan asennoitunut siihen että vieraat koirat on ihan yhtä jees kuin vanhat tuttavat. Totte ei myöskään enää istu jaloissani vaan viilettää menemään kuin minua ei olisi koko puistossa edes mukana.  Heti kun joku on tulossa puistoon, on tämä herra muiden kanssa ottamassa tulokasta vastaan ilman mitään pelkoja.

On hienoa huomata miten koiran kanta puistoon on muuttunut täysin ja se tuntee olonsa turvalliseksi ja mukavaksi siellä. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti