perjantai 27. maaliskuuta 2015

Kuusi vuotis synttärit

Totte vietti eilen kuusi vuotis syntymäpäiviään. Ikä ei paina lainkaan, meno vain lujenee vuosi vuodelta. Käytiin äidilläni käymässä ja siellähän odotti Totelle paketti. Avustin vähän paketin avaamisessa kunnes Totte huomasi että paketissa pilkottaa jokin ruskea pohmoinen otus.
Totte repäisi pehmo koiran paketista ja rallitti varmaan vartin uuden lelunsa kanssa ympäri kämppää.
Ihan nappi lahja! Paketissa oli myös nameja jotka herralle maistui oikein hyvin. :-D

Kotia päästyämme annoin Totelle minun ostaman rätti skunkin. Olen jo useamman kerran ihastellut näitä rätti leluja mutten ole malttanut koskaan ostaa melkein 10e lelua koiralle. Nyt oli niin hyvä tekosyy niin hain tämä ihanan haisulin Totelle. Tätäkin pyöritettiin ja retuutettiin heti oikein kunnolla. Ilalla koira oli jo aivan rätti väsynyt ja nukahti aivan ennätys aikaisin. :D

Tänään perjantaina, on todella kurja ilma. Totte käy aivan kierroksilla ku näkee keltaisen sadehaalarinsa ja tietää että pääsee ulos läträämään. Rukka haalarin myötä Totte on ruvennut tykkäämään kurakeleillä ulkoilusta. Ja olen myös huomannut että nyt se kävelee jopa aivan pokkana lätäköistäkin. Imeisesti on tajunnut että kun on haalari päällä niin ei tarvi mennä kotona suihkuun lenkin jälkeen. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti