sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Rukka pets


Käytiin ostamassa Totelle uudet valjaat ja talutin mustista ja mirristä. Päädyttiin vaihtamaan valjaat siitä syystä että vanhat kinnasivat kainaloita hieman ja tämä kinnaaminen tuotti huopa tolloja kainaloihin. Luulen ja uskon myös että jos valjaat on aivan kainaloissa kiinni niin ei ne hirmu kivalta voi tuntua liikkuessa.

Päädyttiin ostamaan Totelle Rukka Form Neon - valjas. Aluksi mietittiin perinteistä keltaista rukka valjasta mutta tämä neon sarja osottautui miellyttävämmäksi. Tykkään että nämä neon valjaat näkyvät tosi hyvin säällä kuin säällä, pimeällä ja valoisalla. Valjaissa on hyvin varaa säädöissä eivätkä nämä kinnaa mistään.
Ostettiin samaa sarjaa myös Rukkan multitalutin. Tähän mennessä talutin on todettu oikein hyväksi flexin korvikkeeksi. Halusimme hankkia Totelle taluttimen koska flexin mekanismi takkusi ja Totte veti paljon flexin kanssa. Koen taluttimen ylipäätään koirille paremmaksi vaihtoehdoksi kuin flexin.
Toten vetäminen on loppunut kuin seinään hihnan kanssa joka on ihan mahtava homma.
Vaikka kyseessä on pieni koira joka vetää ja saan sen hallintaan heti kun haluan niin ihan periaatteesta en tykkää että koira vetää lenkeillä.
Tässä taluttimessa on useita eri kiinnitys mahdollisuuksia joihin emme ole vielä perehtynyt. Näillä saa ilmeisesti koiran esim. autoon turvavöihin? Pitänee vähän tutkia vielä. :D

Koira on ollut kaikinpuolin tyytyväinen ja lenkkeily maistuu taas paremmin koiralle uusien valjaiden myötä ja ulkoiluttajalle uuden taluttimen ansiosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti