tiistai 28. heinäkuuta 2015

Muutto koiran kanssa

Olemme vain haaveilleet muutosta isompaan asuntoon ja nyt haaveillemme tuli vastakaikua. Saimme kuulla että lähettyvillämme on tyhjillään pieni kolmio ja otimme samantien asunnon vuokraajaan yhteyttä. Kävimme katsomassa asuntoa ja päätimme että pienellä fiksailulla tästä tulee tosi kiva kämppä, me otamme tämän! Muutto tuli hirmu yllättäen ja meillä oli alta viikko aikaa pakata yksiöstämme tavarat kasaan ja kuljettaa ne uudelle asunnolle. Saatiin asunto ajallaan tyhjäksi ja nyt muutto onkin jo ohi.

Mutta koiran näkökulmasta muutto ei aina ole välttämättä niin yksinkertaista. Kuten esimerkiksi meillä, yhtäkkiä koko kämppä oli täynnä banaanilaatikoita ja kaikki tavarat olivat niiden sisällä.Totesta huomasi kyllä kun sitä rupesi ihmetyttämään että mitä täällä oikeen tapahtuu.
 Koira vetäytyi työpöydän alle omaan petiinsä eikä sieltä juuri paljoakaan liikkunut. Ulos mentäessä Totte oli täynnä iloa mutta sisällä ei niinkään. Kai sitä ahdisti kaikki se kaaos?

Uudessa asunnossa oli aluksi hieman tätä samaa vikaa että maattiin vain nurkassa tylsistyneenä. Mutta kyllä heti kun meidän tuttu sohva tuotiin asuntoon muuttui ääni kellossa,
"Hei tää sohvakin on nyt täällä, tää ei voi olla kovin huono paikka!"

Nyt Totte on asennoitunut uuteen asuntoon tosi hyvin. Onneksemme myös lenkki polut pysyvät samanlaisina kuin aiemmin sillä uusi asunto on lähellä edeltävää kämppäämme.
Lueskelin että joillakin koirilla voi siitäkin aiheutua ongelmaa jos lenkki reitti on muuttuut täysin muuton yhteydessä. Onko teillä kokemuksia tällaisesta?

Totte sai olohuoneeseen oman pienen oleilu paikan josta löytyy sen peti ja lelukoppa. Tässä Totte viettääkin paljon aikaa iltaisin kun katsomme telkkaria tms.

Uuteen asuntoon kuuluu myös parveke! Tämä oli oikein kiva lisä ja ajattelinkin että Tottekin pitää tästä varmasti kuumina kesäpäivinä. Nyt kun katson olkani yli niin jätkä makaa parvekkeella, pää olohuoneen puolella.

Nyt kun muutto on vihdoin ohi (tokihan täällä uudessa kodissa on vielä tekemistä) niin pääsemme taas panostamaan blogin sisältöön. Nyt taitaa olla pakko mennä, ulkona pikimusta taivas ja meidän piäisi suorittaa vielä iltalekki tänään ja mieluiten kastumatta. :D

Miten teillä on mennyt muutto koirien kanssa? Onko ollut mitään ongelmia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti