keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Hurttahuoneen leikki haaste



Osallistumme tällä postauksella Hurttahuoneen leikki haasteeseen. Ideana on kertoa oman koiran/koirien leikkimisestä. Haasteen palkinnot sponsoroi Faunatar.

Totte on ollut kuulemma pienestä asti "nuori vanha". Totte on ollut aina rauhallinen yksilö eikä mikään rämäpää. Mieluiten tämä herra leikkii kotona omilla leluilla oman väen kanssa.
Vaikka kuinka muut koirat yrittää saada Tottea leikkeihin mukaan niin tämä vaan kattoo pöllönä päälle, "luuletko tosiaan?". On toki muutamia tuttuja koiria jotka saa tämän kaverin innostumaan. Nekin harvat ovat yllätys yllätys kivoja tyttöjä joita Totte jaksaisi jahdata loputtomiin. :D

Kivat leikit on myös silloin taattu jos paikalle sattuu saman rotuinen tai edes saman näköinen koira kaveriksi. Myös Bichon sukuiset koirat (cotton, maltankoira, frise ja bolognese) ovat miltein aina mukavaa paini seuraa. Mutta suurimmilti osin tämä kaveri nauttii puistossakin vain sivusta seuraajan paikasta.

Tämä tässä on Toten lelujen koppa. Kuten huomata saattaa niin lelu kokoelma koostuu pitkälti pehmoleluista. Tottelle ei oikein kelpaa mitkään kovat lelut. Pehmo otukset on mukavia jäyhettäviä ja jos sille päälle sattuu että tekee mieli rikkoa jotain niin pehmolelu on myös helppo silpoa!

SUOSIKIT: Tässä on Toten lempparit, ikean rotta pehmot. Viime kesänä ekaa kertaa ikeassa käydessäni törmäsin näihin söpöihin pehmoihin lastenosastolla. Meillä on kotona kaksi kesyrottaa joista Totte olisi kovasti kiinnostunut mutta rotta pojat antavat heti kynttä ja hammasta jos koira työntää nenänsä häkkiin. Rottiin jo ennestään hullaantuneena päätin ostaa Totelle ihan oman rotan. 
Kotiin päästyämme annoin uuden lelun koiralle. Kaduttaa oikein miksi en tajunnut kuvata tätä ensi tapaamista. Tuo koira meni aivan onnesta sekaisin. "
Ensin ihmis vanhemmat ovat koko päivän poissa kotoa. Sitten he tulevat kotiin ja tuo mulle lelun mukanaan. Ja vielä jopa pehmolelun!"

Tämän jälkeen olen tuonut Totelle ikeasta aina mukanani tuliaisena rotan. Kuten kuvasta huomata saattaa, vasemmalla on vanhin rotta ja oikealla uusin. Nämä on (ainakin meillä) kestäviä ja varmaan ikuinen hitti tuote. :D

 INHOKIT: Totte ei voi käsittää kuka nämä hirvitykset on kehdannut hänelle tuoda. Näihin leluihin ei olla koskettu KOSKAAN. Pallon juju koira ei ole ymmärtänyt eikä sitä kyllä voisi vähempää kiinnostaakkaan. Ja siasta lähtee ärsyttävä ääni, joten sitäkään ei kannata ilmeisesti purra.
Kun jossain kohtaa hankimme Totelle kaverin niin toivottavasti nämä kelpaavat edes sille tassuttelijalle.

Kuvasin teille pienen pätkän kun leikimme hieman Toten kanssa.
Voisin joskus koettaa kuvata teille miltä näyttää kun havannan koira saa niinsanotun hava hepulin. Kun hepuli iskee niin loppua ei näy. :D
Mielessäni kävi myös jos kokeilisin kuvata teille Toten My dayn. Onko ihan typerä ajatus?

2 kommenttia:

  1. Sulle on haaste! :) http://elvisthecollie.blogspot.fi/2015/08/liebster-awards-discover-new-blogs.html

    VastaaPoista