sunnuntai 30. elokuuta 2015

Mökkeilyä ja märkä koira

Kävimme pari viikkoa takaperin mökkeilemässä porukalla ja Totte pääsi tottakai mukaan mökille.
Harmiksemme olimme mökillä vain yhden yön verran mutta käytettiin  koko aika hyödyksi.
Tällä reissulla Totte kävi ekaa kertaa meillä asuessaan uimassa ja saunassa! Heittelin ensin keppiä veteen niin että sen saisi poimittua vedestä kunhan vain astuu veteen. Sitten heitettiin jo hieman kauemmaksi että Totte tottuisi veteen. Jossain kohtaa tuli kuitenkin raja, "en muuten varmaan mee niin syvälle että pitää uida". Lopuksi herra sitten saatiin uimaan kunhan menin ensin vain edeltä.
Uimisen jälkeen mentiinkin saunomaan ja koira tuli saunaan perässä. Totte istui sylissäni ja nautti lämpöisistä löylyistä. Mökkeily on ihanaa!

Kelit oli niin hyvät että ainoa mitä sisällä tehtiin niin nukuttiin. Kun kotiuduttiin mökiltä niin Totte oli aivan rätti väsynyt. Ymmärtäähän sen kun on saanut viipottaa irrallaan koko reissun ajan ja ollaan leikitty kyllästymiseen saakka. :D

Tänään on sunnuntai, huomenna maanantaina mulla alkaa työt. Mahtavaa päästä vihdoin töihin parin kuukauden odottelun jälkeen. Saa jonkinlaisen rytmin tekemisiin jne. Töiden alku tuskin vaikuttaa kuitenkaan blogiin, tai ainakin pyritään siihen ettei vaikuta. :)

Mites teidän kesä on mennyt? Onko tullut mökkeiltyä koirien kanssa?

1 kommentti:

  1. Ihania kuvia. Vähän jää ikävä kesää ja nättejä päiviä, vaikka syksy onkin itselle se mieluisin vuodenaika. Koiran kanssahan on parasta, jos ja kun voi koko päivän hengailla ulkona. Mekin ehdittiin omalla pihalla muutamasta lämpöisestä päivästä vielä nauttia, kun pentu muuttu taloon, mutta ensi vuoden kelejä odotellessa.

    VastaaPoista