keskiviikko 5. elokuuta 2015

Uusi lelu saapui taloon

 Käytiin Toten kanssa vähän shoppailemassa mustissa ja mirrissä. Tarkoituksena oli löytää tälle karvatille uutta ruokaa. Tämä postaus ei kuitenkaan käsittele ruokaa johon päädyttin. Vaan tänään esittelemme Toten uuden lelun. Lelussa ei sinäänsä ole mitään kummallista tai hienoa. Erikoista tästä tekee se että herra valitsi tämän aivan itse.

Kyllä, kova ja kuminen pallo. Juuri kun kirjoitin aiempaan postaukseen kuinka Totte ei koskekkaan kumisiin leluihinsa. Tätä koira tapitti liikkeessä hetken ja sen annettuani sille hyllystä alkoi häntä vispata ostopäätöksen merkiksi. Liekö vanhojen kumisten lelujen vika pinkki väri, haha. :D

Tätä ollaan nyt sitten heitelty jonkun verran. Pallo on joustava ja pomppii heittäessä. Käytiin jo koirapuistossakin nakkelemassa tätä illalla ja on pakko sanoa että tämä ei kyllä hukkaan mene ainakaan värinsä puolesta. Erottui hyvin heinikosta ja puskista. Lelu on Trixien valmistama.

Ostimme tosiaan myös uutta ruokaa sillä joudumme vaihtamaan vanhasta ruoasta toiseen. Kerrotaan tästä sitten ens postauksessa tarkemmin, pysykäähän kuomat kuulolla! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti