tiistai 19. tammikuuta 2016

RYRY'S tilaus


Meille saapui maanantaina paketti jonka olin tilannut ryrys.fi sivustolta viime torstaina. Tilattiin ensi kertaa kyseiseltä sivulta mitään ja ensi kokemus on todella positiivinen. Tuotteet oli hyvin paketoitu. Ensin oli tämä kuvassa näkyvä aika perus paketti, mutta kun avasi pussin niin hymy nousi korviin saakka. Ostoksemme oli paketoitu vielä super suloiseen paperi pussukkaan kortin kera!
Pelkkä paketointi sai jo minut niin iloiseksi että odotin jo innolla tilaamaamme tuotetta.

Tilasimme siis suomalaisia poronsarvia. Tässä lainaus ryry's:in sivuilta kyseisestä tuotteesta
"Poronsarvi on kestävää, turvallista ja luonnollista pureskeltavaa koirallesi. Ryry'sin poronsarvet ovat porotilalta Kuusamosta. Poronsarvet eivät sisällä lisä-tai käsittelyaineita, pelkkää 100% poronsarvea."

Olen jo jonkin aikaa kaihtanut eläinkaupan "normaaleja" luita sillä niistä miltein aina irtoaa luun siruja ja saa kokoajan varoa ettei koira saa nieltyä niitä. Olen antanut koiralle sitten muuta pureskeltavaa.Nämä sarvet yllätti minut täysin. Pelkäsin hieman että mitä jos näistäkin irtoaa siruja. Vaan ei irtoa! Sarvi ikäänkuin murenee koiran sitä jäyhäessä. Tämä on ihan loistavaa sillä nyt minunkaan ei tarvitse kokoajan tapittaa koiraa silmä kovana kun se pureskelee luutansa.
Sarvet on maistunut Totelle paremmin kuin hyvin. Näistä tuli meillä heti ihan hitti tuote. Totte kiinnostuu näistä kovasti ja jaksaa jäyhää näitä pitkiäkin aikoja. Luultavasti tuo että luu murenee jatkuvasti vähän motivoi jatkamaan ja jatkamaan.Voin kyseisiä sarvia suositella oman kokemukseni perusteella. Sarvia löytyy jopa eri kokoisia. Oli muistaakseni pienille, keskikokoisille ja isoille koirille omat sarvet. Mutta ei kai noilla koilla niin suurta merkitystä ole? Meidän luut on keskikokoiselle koiralle ja ihan on passelin kokoisia, vaikkei Totte nyt ehkä ihan keskikokoinen ole. Totte tykkää ja se on tärkeintä! :)

Onko teidän koirat maistaneet koskaan poronsarvia?
(postausta ei ole toteutettu yhteistyössä Ryry'sin kanssa)

10 kommenttia:

  1. Huippua että teit postauksen näistä! Meinasin itsekin noita tilata, mutta jäi mietityttämään noiden kovuus. Kuuluuko ne nopeasti, kauanko kestää koiralla syödä yksi? Tipsu on hirveän ahne ja syö monet luut aina kerralla niin yritän etsiä sille mahdollisimman kovaa, mutta maistuvaa purtavaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No Totella on edelleen menossa eka luu ja nää tuli viikko sitten. kai nää siis kestää pureskelua ihan kiitettävästi? Loppuun asti ei siis olla syöty yhtäkään. :)

      Poista
  2. Noi näyttää just siltä et menee yks hujaus ku meillä on syöty. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo no en tiedä miten isojen kanssa menee mutta meillä nää kestää kyllä jonkun aikaaa. :D

      Poista
  3. Oii ihana kuulla, et noi poronsarvet on ollut hyviä! Oon meinaan itsekin miettinyt niiden tilaamista, sillä kotimaisuus ja luonnollisuus on meille tosi tärkeitä asioita :) Lisäksi normiluissa ei aina ole niin hirveästi tekemistä tuolle nuorimmaiselle..:D

    Toi Ryrys vaikuttaa myöskin mukavalta nettikaupalta! Ihanaan pakettiin paketoineet noikin :)

    VastaaPoista
  4. En ookaan ennen kuullut tästä kaupasta, täytyypä käydä tutustumassa! Tosi kiva, että löysitte uutta purtavaa Totelle :) Meillä ei oo koskaan maistettu näitä, mut nyt kyllä heräsi kiinnostus. Muakin mietityttää tuo kovuus lähinnä siinä, ettei ole liian kovaa hampaille. Meijän koiralta puuttuu hampaita jo ennestään niin varjelen näitä loppuja, ettei vaan mene ja riko niitäkin... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ainakin on pysynyt hampaat suussa näitä syödessä, haha. :D
      En mä ihan jaksa uskoa että näillä hampaita irti saisi.

      Poista
  5. Meidän koirat löysi tuossa joku aika sitten metsästä peuransarven. Oli aika raskas kantaa kotiin, mutta punnitsemisen jälkeen ei enää ihmetyttänyt yhtään, kun painoa sarvella oli 6,5kg...

    VastaaPoista
  6. Meidän sakumix rakastaa noita poronsarvia. Olen tilannut Ryrysiltä useamman kerran. Kestää pitkään ja eikä lähde irti vaarallisia siruja. Tällä on kunnon purukalusto ja intoa riittää. Yksi luu kestää yllättävän kauan. ja nämä Ryrysin pakkauksetkin on ihania. Tilaamme myös Acanan viljatonta ruokaa, jonka ansiosta turkki kiiltää upeasti ja korvat on erittäin siistit.

    VastaaPoista