keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Uusivuosi, uudet kujeet

Jep, joulu meni jo ja vuosikin vaihtui viikko sitten. En nyt hirmu tarkkaan rupea joulusta ja uudestavuodesta kertomaan. Mutta joo, joulu meni oikein mukavasti. Totte sai lahjaksi pari uutta lelua, ison pedin ja herkkuja. Herra oli oikein mielissään. Uusivuosi taas meni hieman surkeammissa merkeissä kun rakas kesyrottamme Ronnie nukkui silitysteni saattamana pois. Poitsulla painoi jo vanhuuden vaivat joten parempi näin että pääsi nyt paremmille juustomaille.

Miltä meidän vuoden 2016 alku näyttää? No ihan mukavalta. muutama ihan kiva juttu odoteltavana ja saattaa olla että meidän lauma kasvaa yhdellä pennullakin. Mitään ei olla kiveen hakattu mutta jos asiat menee niin kuin toivotaan niin kyllä, meille tulee toinen koira. En tästäkään halua oikeastaan enempää vielä puhua koska mikään ei ole vielä sata varmaa.

Niin ja hei vielä viimeisenä muttei vähäisimpänä. Sijoituttiin Hurttahuoneen Dog blog awardeissa kolmanneksi vuoden tulokas ryhmässä. Kiitos kaikille äänestäneille! Ollaan oikein otettuja tuloksesta!

Mites teidän vuosi 2016 on alkanut?

10 kommenttia:

  1. Oi onpas kiva kuulla, että teille saattaa olla pentu tulossa ! Odotan jo innolla :D onnea sijoituksesta blog awardseissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin odotellaan jo innolla! :) ja kiitos!

      Poista
  2. Oi kivalta kuulostaa, varsinkin tuo perheenlisäys :) saako jo udella mitä rotua hän tulisi olemaan? :) sun kuvat on niin upeita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia!
      Ja pennusta vielä, rotu ja kaikki muu selviää teille ajallaan ;)

      Poista
  3. Onpas ihania joululahjoja Tottella! :) Herra tykkäsi varmasti! Meilläkin koirat sai herkkuja ja lelut lahjaksi - varmat lahjat, sillä kaikki tykkäsivät :P

    Oi mikä uutinen <3 Me ainakin pidetään peukkuja pystyssä, että kaikki menee hyvin! Rotu kiinnostaa etenkin, pysytäänkö pikkukoirassa vai siirrytäänkö ehkä kenties johonkin muuhun ;)

    Osanotot Ronniesta :( Loppuipa ja alkoipa teidän vuosi huonosti..

    PS. Onnittelut sijoituksesta The Dog Blog Awards Finlandissa! :) Vautsivau! Ansaitsitte todellakin paikkanne - ootte kyllä ehdottomasti yksi koirablogien mahtavista tulokkaista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, varsinkin pehmolelut on varma lahja tälle herralle. :D
      Täällä jännitetään jo ihan hirveästi pentua. Ärsyttää oikein kun en viitsisi enempää tästä hypeillä jos tuleekin jotain esteitä tms. Oon ehkä vähä turhan varpaillani tän kanssa haha. :D

      Ja kiitokset! Tekin ansaitsitte kyllä paikkanne! :)

      Poista
  4. Voi että, kivalta kuulostaa tuo perheenlisäys! Ja onnea tosiaan sijoituksesta blog awardeissa! :)

    http://vellajakumppanit.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Onnea täältäkin mahdollisesti tulevasta uudesta perheenjäsenestä! :) Paljasta nyt sen verran onko se samaa rotua kuin Totte vai jotain muuta rotua? ;) *utelias*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No okei, sen verran voin sanoa että tuleva pentu on toisen rodun edustaja. :)

      Poista