torstai 7. toukokuuta 2015

Hurttahuoneen harrastushaaste

Hurttahuone järjestää kuukausittain haasteita. Ideana on että jokainen tekee omaan blogiinsa tietyn aihepiirin haastepostauksen. Aiheet vaihtuvat noin 3-4 viikon välein. Toimitus sitten valitsee parhaan haastepostauksen ja bloggaaja palkitaan aina koira-aiheisilla palkinnoilla! Eikös aika siistiä? Päätimme osallistua tämän kuukauden harrastushaasteeseen. Tässäpä siis tämä. :D


Meille toko on aivan uusi harrastus. Ilmoitin Toten pari viikkoa sitten kuusi viikkoa kestävälle toko kurssille. Kerroinkin tästä jo aiemmin. Toko tunnit ovat kerran viikossa. Olemme nyt käyneet kahdella tunnilla kuudesta. Ensimmäisellä kerralla Totte oli vähän turhan kiinnostunut muista koirista ja keskittymisen kanssa oli vähän vaikeuksia. Tunnilla harjoiteltiin heti meille niin vierasta vierellä kävelyä. Paikan päällä se ei onnistunut millään, Tottea vaan ei huvittanut kun oli uusia kavereita parkkipaikka pullollaan.

Ollaan vierellä menoa harjoiteltu kotona ja nyt toisella tunnilla (tällä viikolla) seuraaminen onnistui niin paljon paremmin! Olen ylpeä Toten suorituksesta. Koira ei ollut läheskään niin hössöttävä kuin viimeksi ja saatiin näyttää kouluttajallekkin että ihan hyvin meilläkin menee!
Harjoiteltiin myös paikalla oloa ja sen Totte osaa oikein hyvin. Kun käsken istua ja olemaan paikallaan niin herrahan istuu ja odottaa lupaa liikkua. Ollaan treenailtu tätä koko sen ajan mitä Totte meillä on nyt ollut. Oli vähän hölmöä että harjoitus etäisyys oli vain pari metriä kun ollaan harjoiteltu kymmenillä ja kymmenillä metreillä tätä samaa.
Odotellaan innolla seuraavia tunteja. Totte tuntuu tykkäävän ja minä yllätyn joka kerta miten hyvä kontakti meillä oikeasti on, mitä nyt välillä herra saattaa sulkee korvansa kokonaan, haha. :D

Käykää tekin ihmeessä osallistumassa Hurttahuoneen harrastushaasteeseen ja kokeilkaa  koirien kanssa jotain uutta ja hauskaa!


Mitä te harrastatte koirienne kanssa?
Kuvat on napannut Teemu Vaahtera - Vaahtera photography

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti