perjantai 1. toukokuuta 2015

Öjberget seikkailu

Toten parta hulmusi rinteen huipulla oikein nätisti :D 

Käytiin Toten kanssa Öjbergetillä suorittamassa parin tunnin lenkki eväiden kera. Ollaan viimeksi oltu öjberillä viime syksynä ja silloin huipulla oli hieno näköistä kun puut olivat oranssin kirjavia kaikkialla. Tällä kertaa huipulla oli kova tuuli ja todella kylmä, yh. Laskeuduttiin sitten lenkki reitille ja siellä menikin aikaa useampi tunti. Kuvailtiin samalla vähän luontoa ja koiraa.

Totte nauttii metsässä rämpimisestä niin paljon. Voin kuvitella vain miten masentunut tämä kaveri olisi pidettäisiin sillä rodunomaista pitkää turkkia. Tottehan jäisi kokoajan kiinni karvoistaan rymytessään. Reissulta tarttui mukaan miltein 200 kuvaa ja yksi punkki. PUNKKI.
Totella ei viime kesänä ollut yhtäkään punkkia mutta nyt heti kun kelit parani niin löytyy punkki.
Kävin heti ostamassa punkki lääkkeen ja annoin sen koiralle. En halua törmätä näihin niljakkeisiin enää tänä kesänä, tai mieluiten enää koskaan. :D


Pitääkö teidän koirat metsässä larppaamisesta vai riittääkö koirille betoniviidakossa seikkailu?

4 kommenttia:

  1. Metsään ehdottomasti mentävä, betoniviidakko ei riitä alkuunkaan!

    Meitä on onneksi siunattu, asutaan sellaisella paikalla että metsää on heti vieressä ja sitten toinen on meillä tuo saari vieressä. Siellä on helppo heittää aamu/iltalenkki jos ei huvita asfaltilla kävellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, teillä on sitten hyvät puitteet koirille. Meilläkin on suht hyvät puitteet ulkoilulle. Metsää vähän siellä täällä mutta jos haluaa kunnon metsä lenkin niin pitää mennä vähän kauemmaksi kaupunki alueelta. :D

      Poista
  2. Oi että miten ihania kuvia! ja mahtavaa saada teidät mukaan hurttahuoneen tiimiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Ja vieläkerran iso kiitos teille että saamme olla mukana! :)

      Poista