tiistai 3. marraskuuta 2015

Long time no see



"Tänään on sunnuntai, huomenna maanantaina mulla alkaa työt. Mahtavaa päästä vihdoin töihin parin kuukauden odottelun jälkeen. Saa jonkinlaisen rytmin tekemisiin jne. Töiden alku tuskin vaikuttaa kuitenkaan blogiin".  Kirjoitin äskeisen lainauksen 30. elokuuta. Tuosta päivästä tähän päivään mennessä olen kirjoittanut tänne blogiin yhden ainoan kerran.
Kuten huomata saattaa, niin työt tosiaan tuli blogin tielle. Tai ei oikeastaan työt vaan oma väsymys ja ajan puute. Ollaan kyllä Toten kanssa hääräilty vaikka ja mitä mutta siitä en ole tänne mitään kirjoitellut.

Nyt mulla on töitä enää kuukauden verran. Päätin ryhdistäytyä. Haluan että aika riittää työlle ja blogille yhtä aikaa. Meillä on jäänyt rästiin muutama postaus jotka aion nyt pian julkaista teille. On myös muutama uusikin postaus aihe joista en ole edes luonnoksia vielä tehnyt.
Kuviakin on kertynyt ihan mukavasti. Eiköhän tämä tästä! Nyt kello on 22:04 ja painutaan Toten kanssa pehkuihin. Huomenna aletaan hommiin tämän blogin kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti