keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Tassunjälkiä: Hauvavauvan oma kirja


Saimme hurttahuoneen kautta arthouselta tassunjälkiä: hauvavauvan oman kirjan. Kirjan idea on sama kuin ihan ihmisvauvojen omissa kirjoissa, kirjoitellaan muistoksi ylös erinäisiä asioita lapsuudesta. Tässä tapauksessa pentu ajasta. Tämä kirja on aivan ihana. En ollut edes ajatellut että tällainen kirja voisi olla olemassa, ihan mahtava idea!
Kirja on ihanilla kuvilla kuvitettu kokonaisuus täynnä kaikenlaisia muistiinpano kohtia.
Kirjassa on omat sivut koiran kehitykselle, harrastuksille, vanhuusvuosille ja vaikka mille! Kirjan täyttö ei siis suinkaan lopu pennun kasvettua aikuiseksi.

Totte on "jo" kuusi vuotias jonka takia ajattelin että säästelen tätä kirjaa seuraavaa koiraa varten että saisin täyttää kirjan alusta loppuun. Mikä seuraava koira? Puhutaan siitä sitten myöhemmin. :)

6 kommenttia:

  1. Voi ei onpa ihana idea että koirillekin löytyy tuommoisia! :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on. Tää ois hauska varmasti muillekki lemmikeille olla olemassa. :D

      Poista
  2. Mullakin on tää kirja ja ite kans tykkäsin :) Luultavasti säästän kanssa tulevalle koiralle, saattaa kyllä mennä pari vuotta ennenkö tämä pääsee käyttöön :P

    Onpas teillä muuten ihana blogi! Saitte uuden lukijan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha jep, tätä on vähän kurja täytellä jos koiran pentuaika on mennyt ja ikää kertynyt niin ei muista enää kaikkia hauskoja juttuja. :D

      Ja tervetuloa mukaan!

      Poista
  3. Oi että, on kyllä tosissaan hieno idea, että koirillekin löytyy tommosia! Voisin sitten joskus tulevalle koiralle hommata tollasseen :)

    http://vellajakumppanit.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo suosittelen tätä kyllä, tosi kiva lisä pentu arkeen varmasti! :D
      Sait täältä myös uuden seuraajan blogiisi!

      Poista