maanantai 18. huhtikuuta 2016

Hammas episodi


Kaikkea näiden karvakamujen kans voi sattua. Tästä hammas äksidentistä on jo päälle viikko jos en ihan väärin muista. Oltiin Toten ja Paronin kanssa ulkona nurmikentällä ja pojat sai juosta vapaana. Siinä nämä kaksi sitten kohelsi menemään tavalliseen tapaansa. Pienen pystypainin jälkeen Toten parta olikin sitten veressä. Ajattelin että jaahas, Totte varmaan puri vahingossa kieleensä tms. Kipeää ei kuitenkaan tuntunut ottavan kun ei herra sanonut mitään. jos verta ei olisi tullut en olisi tajunnut koko asiaa. Mentiin sitten autolle pyyhkimään naamaa. Katselin ja katselin että mistä se veri tulee kunnes huomasin. Ylärivissä sojotti yksi hammas aivan ylöspäin. Ei perkele. Tässä kohtaa verentulo oli jo loppunut kokonaa. Verta ei siis tullut kovin paljoa. Pienen hetken mietittyäni päätin että kokeilen irtoaisiko hammas. Eihän se enää ollut juuri millään kiinni ikenessä. Niin hammas otettiin pois. Totte ei tuntunut tajuavan olenkaan että hammas irtosi. Tuskin tajuaa vieläkään.
Soitin sitten päivystävälle että mitä nyt tehdään. Päivystäjä tuumasi että jos hammas lähti kokonaisena niin ei tarvitse tehdä mitään. Totte jatkoi päiväänsä siis ihan normaalisti. :D
Nappulaa turvotettiin parin ruokailun verran ihan vain ettei ien ärsyynny.

Hammas siis irtosi luultavasti niin että se jäi Paronin valjaisiin kiinni tai jotain. Tämä olisi voinut käydä minkä koiran kanssa tahansa. Ei siis Paronin syy ollenkaan vaikka onkin tollanen koheltaja.
Hammas lähti onneksi kokonaisena eikä katkenneena. Onnellinen loppu. Nyt meidän hava herra hymyilee yksi hammas harvempana. Eipä tuo tuolta onneksi mihkään näy. :D

Millaisia "tapaturmia" teillä on sattunut?

2 kommenttia:

  1. Ilmeisesti havannalaisten tyyppivika :D meidän 12v papparaiselta lähtenyt alhaalta yhtä lukuunottamatta kaikki pienet hampaat ja ylhäältä yksi kpl leikeissä ja riehuessa.

    VastaaPoista