lauantai 2. huhtikuuta 2016

Kevättä rinnassa


Huh, viime postausta kun katsoo niin maassa oli vielä runsaasti lunta. Tämän päivän kuvissa nautitaan jo suht lämpöisistä kevät keleistä. Nyt on ollut taas kaksi viikkoa blogien puolella hiljais eloa. Tuskin tarvitsee selitellä mikä täällä maksaa. Koirat vaativat oman aikansa ja tuo pentu tuo tottakai vaatii paljon tekemistä. En siis paljoakaan ehdi koneella istua. Mitä nyt iltaisin vähän facebookkia käyn katsomassa ja sähköpostit lukemassa.

Mitäpä meille kuuluu. Kakara kasvaa ja Totte vietti seitsemän vuotis synttäreitään. Totte sai synttäri päivänä legendaarisen maksalaatikko nakki kakun. Kakku oli oikein mieleinen ja se syötiin suurella innolla. Paroni sai kans pienen palan kakusta ja tykkäsi myös kovasti.

Ollaan nyt monena päivänä ajeltu vähän syrjäisempään että voidaan pitää koiria irrallaan. Olen todennut että kun jätkät pääsee irrallaan juoksemaan keskenään, kuluttaa se Paronin akkuja tosi hyvin. Kun tullaan kotiin niin pikku pärriäinen nukkuu parhaillaan pari tuntia nätisti. Tällöin Tottekin saa nauttia siitä omasta rauhastansa, haha. :D

Nyt kun kelit paranee niin kamera kulkee taas tiukasti mukana ja saan varmastikkin blogin enemmän sisältöä. Olisi pari postaus ideaakin toteutettavana mutta katsotaan miten aika riittää. Tämä pentu arki on oikeasti aika "voimaa vievää" mutta ihanaa. Välillä toki ei niin ihanaa, mutta se kuuluu asiaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti