tiistai 22. joulukuuta 2015

Kaksi yötä jouluun


Toivottiin että saataisiin jouluksi lunta, meille satoikin vettä. Noh, melkein sama asia. Meidän piti ottaa uudesta takistakin kuvia tänne ennen aattoa. Kävin äsken nappaamassa kuvat mutta enpäs laitakkaan niitä tänne. Kuvista tuli kerrassaan hirvittäviä. Ulkona on niin kurja sää että melkeen itkettää. Yritän kuvata takin kunhan sää on vähän suotuisampi. Ei tuola rapakossa mitään kivoja kuvia saa vaikka kuinka yrittää. En tykkää.

Aattoonkin on enää kaksi yötä. Lahjat on hankittu ja paketoitu. Kierretään jouluna sukulaisia läpi ja Totte tulee mukanamme hurmaamaan perheet. Totte tulee olemaan innoissaan kun näkee läheisiä ihmisiä paljon. Ja koira on varmasti väsynyt aatto iltana kun kaikki paikat on käyty läpi. Saa nähdä millaista härdelliä koko joulu tulee olemaan. :D


Dog Blog Awards
Viimeisenä tahdon vielä mainita että, meitä voi äänestää nyt Hurttahuoneen järjestämässä Dog blog awardseilla! Ollaan ihan innoissamme tästä. Tuli ihan yllätyksenä että ollaan sijoituttu niin että meitä pääsee äänestämään vuoden tulokas osiossa! Jos siis koette että olemme ansainneet vuoden tulokas tittelin niin ei kun äänestämään. Awardseissa on mukana myös vuoden valokuvaus yms. titteleitä. :)
Tässä linkki äänestykseen: http://www.hurttahuone.fi/#!luukku-3/bfg6s


Miten teillä vietetään joulua? Onko koirat menossa mukana?

2 kommenttia:

  1. Me ollaan kotosalla, koira toki mukana menossa :) pitkä joululenkki on myös tiedossa koko perheen kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, lenkki koko perheen kanssa kuulostaa kivalle! :)

      Poista