sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Lumihankia odotellessa

Käytiin lauantaina Toten kanssa ihastelemassa rannassa kaunista ilmaa. Ulkona oli selkeä ja pirtsakka keli joten ei voitu millään olla menemättä vähän pidempää lenkkiä koiran kanssa. Totte nautti ihan täysillä ulkona kun edeltävänä yönä oli satanut hieman lunta.
Nappasin muutamat kuvat totesta ja maisemista. Kuvat eivät mielestäni kuitenkaan oikein onnistunut mitenkään mutta onpahan nyt jotakin näytettävää teillekkin. Viimeisessä kuvassa Totesta oikein huokuu se kuinka voitaisiin jo palata rannasta takaisin kerrostalojen väliin, sinne minne tuuli ei sovi. :D

Poistuttiin sitten rannasta ja matkallamme ohitettiin kauppa jonka pihassa jaettiin puuroa ja mehukeittoa. "Kyllä kiitos!". Oli ihan parasta saada lämmintä puuroa viileän kuvauslenkin jälkeen.
Toten surkea pentuilme puri minuun jälleen ja Tottekin sai pikkuisen puuroa osakseen. Seuraavaksi painelimmekin kotiin vatsat täynnä puuroa, haha.

Joko teille on satanut lunta pysyäkseen?

6 kommenttia:

  1. Wau siäpä ihana ilma!! <3 meille satoi 2 cm lunta.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahaa, onnittelut siitä! Meillä on tilanne toistaiseksi sama. Saa nähdä koska taas rupeaa sulamaan. :D

      Poista
  2. Ihania kuvia <3 Tänne satoi lauantaiyönä lumi, mutta luultavasti ei tullut pysyäkseen. Valitettavasti :S Mutta nautitaan tästä nyt kun voidaan:P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^^
      Noh, pienikin määrä lunta niin koirat tykkää!

      Poista
  3. Totte on kyllä hauskan oloinen tapaus. Jotenkin niin tepevän näköinen ja sellainen ilme, että "olen ihana ja tiedän sen" :D Meillä ei vielä näy lunta täällä keskellä Suomea, pikkuisen vaan kuuraa. Sais kyllä pian jo tulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tämä kaveri tietää vähän turhankin hyvin miten ihana on... :D
      Eiköhän se lumi sieltä tule, tai ainakin toivotaan. :D

      Poista